Hvad trender denne Sommer?

summer trends

Det er spørgsmålet mange går og stiller dem selv. Her kan vi løfte sløret for et par af de ny trends. For kvinderne står den på blødt denim, flagrende kjoler og buksedragter samt bare skuldre kombineret med lave ærmer.

For mændene er nogle af tendenserne at shortsene bliver kortere, helt op til over midten af låret. Desuden kommer pilotjakkerne (bomber jacket) tilbage som mode for ham og hvis du er til Chinos, så skal de helst være hvide i år. En anden trend er tilbehør. Du skal være mere opmærksom på, at det ikke bare er dit tøj der siger noget om hvem du er, det er også detaljer som bælte, pung, slips, ur og andet tilbehør der er vigtigt. Der er en glimrende artikel om herremode, hvor du kan orientere dig om nogle af de nyeste tendenser for mandemode.

Du kan se nogle af de nye trends for kvinder her på Elle, hvor du også finder spændene nyt modetilbehør som for eksempel halvmåne tasken. Tjek også ud magasinet Glamour, hvor en række af de nye tendenser er listet.

Det mest spændende denne sommer er farverne. De røde og blå farver er helt klare, nærmest skrigende, og du kan også godt regne med at se en hel del orange denne sommer. Det er lyst, det er friskt og det er modigt.