Velkommen tilbage butterfly – få et helt nyt, stilfuldt look!

bowtie

Hvis du elsker preppy stilen, burde du overveje at tilsætte lidt ekstra til stilen. Der var engang hvor butterflies var for nytårs aften eller bryllupper, og kun forbeholdt disse særlige begivenheder. Men den tid er ovre. Nu vinder brugen af butterflies terræn, ikke kun til finere begivenheder, men også til mere hverdagsbrug.

Brugen af Butterflies er tilbage, og de kan give din stil et helt særligt og unikt look. Med indflydelse fra Ralp Lauren og Gant Rugger, er stilen begyndt at tage fart igen. Med dens inspiration fra Oxford universitets stilen, bringer den et unikt tag på modeverden: herunder, har Ralph Lauren og Gant Rugger igen sat fokus på, at mændene bør inkludere en butterfly i deres outfit – med flere historiske personligheder, som er ganske kendt for deres butterflies, kan du blive en del af gruppen af mænd, med en fantastisk og unik stil.

Nu om dage er der mange forskellige typer af butterflies, som let kan findes på nettet. I flere forskellige farver, mærker og stilformer, kan du finde butterflies der egner sig til de fleste arrangementer, men du kan også sammensætte dem med dit outfit til hverdag. Lige fra ensfarvede til mønstrerede butterflies kan let findes på nettet: og med den enkle og lette søgefunktion, kan du finde et butterfly, som passer lige præcis til dig. Det anbefales stærkt, at du binder din egen butterfly: da det giver et mere stilfuldt look. Skulle knuden blive lidt skæv, så gør det bestemt ikke noget, da det kun gør den mere unik. Det et ikke svært at lære at binde butterflies, og giver en helt anden udstråling. Man kan tydelig se, hvis det bare er en clip-on, så det anbefales helt sikkert, at du lære hvordan man binder den selv.